Категорія: Новини Гемблінгу

Гемблінг: Адреналін, Ризик та Мистецтво Гри на Велике

Ігрова залежність на сьогоднішній день набула масштабу справжньої епідемії, причому спостерігається це не лише серед дітей та підлітків, а й у дорослих.

Середньостатистичний підліток проводить за комп’ютером до шостої години на день. Приблизно 70% дітей захоплюються іграми типу «GameofWare» – із сюжетами насильства та жорстокості. Вбивство в них є головним елементом та метою гри. Залежні починають плутати справжню реальність із віртуальною.

Подібна манія вважається наслідком вагомих психологічних патологій. За допомогою комп’ютерних ігор  люди намагаються уникнути  хвилюючих їх життєвих ситуацій або замінити певний відсутній елемент: увага близьких, відсутність коханої людини, соціальний статус.

Гемблінг — явище, яке завжди будило людську цікавість. Для одних це шлях до швидкого збагачення, для інших — спосіб перевірити свою долю, а для деяких — ціле мистецтво. Але що ж таке гемблінг насправді? Гемблінг це не просто ігри на гроші. Це ціла філософія, що об’єднує ризик, стратегію та, звісно, адреналін.

Поглиблюючись у світ гемблінгу, можна відчути той непередбачуваний вихор емоцій, коли кожна ставка може зробити тебе королем або поглибити у прірві втрат. Це світ, де не завжди правила логіки та розрахунку. Інколи серце та інтуїція грають набагато важливішу роль.

“Гемблінг-індустрія як фактор розвитку”: СЕО Cosmolot Сергій Потапов у Львові розповів про перспективи сфери …  Gazeta.ua

Вікторія Закревська: про ефективність роботи національного регулятора гемблінгу в цифрах та фактах  Українські Новини

Технологии искусственного интеллекта в казино Вулкан Украина – SHOSTKA.INFO :: интернет газета Шостка …  Шостка инфо